donderdag 29 september 2011

Bunny Hop

Deze ligt al een poosje klaar en ik heb em nog niet eens gepost!
Lars is met z'n crossfiets net zo lang aan het oefenen geweest totdat hij de bunny-hop kon. Uiteraard moest ik daar een foto van komen maken:)
Het papier is van Lily Bee, Picket Fence. Verder weinig embellishments gebruikt, maar wel de labels van z'n favoriete kledingmerk:)


Bedankt voor je bezoekje!

dinsdag 27 september 2011

Harvest Fest!

Komend weekend is het feest bij Scrapdelight! Nu de avonden weer wat langer worden is dit een prima kans om lekker nieuwe spulletjes te gaan shoppen!


Voor meer informatie kun je *HIER* even kijken!

maandag 26 september 2011

1000 redenen en buurman & buurman

Vandaag staat er op het blog van Scrapdelight weer een lootje van mij. Wil je weten welke materialen ik heb gebruikt, neem dan even een kijkje op het blog, daar vind je alle informatie!!!





Dan nog een taart die ik afgelopen weekend voor de burendag gemaakt heb. Thema was: Een goede buur.......Nou ja, leek mij een inkoppertje dat het Buurman&Buurman moesten worden! Ik vond het erg leuk om deze mannen te maken!!




Bedankt voor je bezoekje!

vrijdag 23 september 2011

Vintage trouwkaartje

Vandaag trouwen onze buren en daar hoort natuurlijk een kaartje bij!
Ik ben lekker aan het stempelen geslagen en dit is er uit komen rollen..........(en ik weet nou eigenlijk niet of ik er zo enthousiast over ben.......)


Bedankt voor je bezoekje, groetjes Wilma

woensdag 21 september 2011

Gewoon omdat ik het leuk vind:)

Gewoon een kaartje omdat ik zin had om te kleuren, dus zonder bijbedoelingen, zonder challenge en zonder opdracht:) Gewoon voor de fun dus:) De papiertjes zijn van Basic Grey, Life of the Party. Lekkere felle kleurtjes waar je vanzelf vrolijk van wordt! Als je dat nog niet was natuurlijk:)


Vanmiddag ook nog heerlijk aan de freubel geweest om een lay-out te maken. Die kan ik nog niet laten zien, maar maandag 26 september komt ie op het Scrapdelight-blog!

Nou vooruit, een klein sneakje dan:)


Bedankt voor je bezoekje!

maandag 19 september 2011

Growing the future

Ken je dat? Dat je af en toe denkt: hoe zal het in de toekomst met ze vergaan? Terwijl je aan de andere kant de toekomst vol vertrouwen tegemoet ziet? Toe ik deze titel tegenkwam wist ik gelijk dat ik em wilde gebruiken voor deze gave foto van onze kids!
Deze lo komt ook uit de Familie-editie van Scrapdelight Extra. Heb je het nog niet gezien, klik dan * HIER * om het magazine te downloaden!

Ook deze foto is weer gemaakt door Janine!




Bedankt voor je bezoekje!

vrijdag 16 september 2011

Hello Kitty op een kussentje

Morgen is mijn oppaskindje jarig. Voor haar grote broer had ik laatst een riddertaart gemaakt, voor haar mocht ik een Hello Kitty taart maken. Hoe verrassend, want ze ik gek op die gekke kat en ook op roze en rood.
Zelf wilde ik graag een keer een kussentje proberen te maken, dus ze mag deze keer lekker zacht zitten:)
Ik hoop dat ze em mooi vindt!



Groetjes Wilma

donderdag 15 september 2011

Fish Potato Run

Ok, inmiddels ben ik zowel geestelijk als lichamelijk wel zover hersteld dat ik het er wel over wil hebben....:)

Afgelopen zaterdag heb ik m'n eerste run gelopen. 12 weken daarvoor bedacht ik me dat het wel goed voor me zou zijn als ik wat aan beweging zou gaan doen, ben inmiddels 40 dus ja, dan moet je toch wƔt!
Ik als fanatieke hardloop-hater besloot om het toch maar eens te proberen. De eerste les heb ik totaal weggeblokt, want ik kon na 3 minuten lopen aan het zuurstof!!! Dan het idee dat je met 9 weken 5km zou moeten kunnen lopen!!! GĆ©k dat mens, dacht ik nog:)
Ok, de 9 weken zaten er op en 3 weken later zou hier de Fish-Potato-Run zijn, 8 mijl (12,8km) of 4 mijl (6,4km) lopen. Samen met de buurvrouw proefgedraaid op de 4 mijl en ja hoor, we moesten ons maar aanmelden....vonden we....

De week ervoor was het koud, regen, storm, wind, alles wat je maar kunt bedenken en op zaterdag was het....juist, bloedheet!!! 28 graden met een hoge luchtvochtigheid........
Welk normaal mens gaat er dan ook lopen??? Duidelijk dat ik niet helemaal normaal ben....
Het was dan ook echt een verschrikking! Het begin ging nog wel, laten we zeggen de eerste 4 km, maar daarna ging het in rap tempo achteruit. We hebben een stukje moeten wandelen en het laatste stuk maar weer alle moed vergaard en al zwoegend hebben we uiteindelijk wel de finish gehaald....

Hoe warm het was blijkt wel uit het feit dat de ambulance 3 keer uit mocht rukken en er 40 mensen uitdrogingsverschijnselen hadden. Er mocht zelfs iemand aan het infuus!

Voor zover mijn klaagzang, volgend jaar beter!!! :)


Bij de start leek het nog heel wat (ik ben die met dat rode shirt LOL)

Het lijkt echt wel strompelen hĆØ............?:)

Bedankt voor je bezoekje!

dinsdag 13 september 2011

Scrapdelight Extra 23!!!

Daar is ie weer!!! De nieuwe Scrapdelight Extra is uit, met dit keer als thema: familie! Weer vol met lay-outs, kaarten, miniboekjes en homedeco producten. Klik * HIER * om em te downloaden!

Dit is 1 van mijn lay-outs deze keer. Ik ben helemaal blij met de foto's die Janine van ons gezin gemaakt heeft!!!





Bedankt voor je bezoekje!

woensdag 7 september 2011

Wednesday Card Day met stippen en strepen

Vandaag is het weer mijn beurt om een kaartje te plaatsen op het Scrapdelightblog.
Het is een gestippeld en gestreept kaartje geworden:)
Voor de lijst met gebruikte materialen kun je 'HIER' klikken.




Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

maandag 5 september 2011

Cupcakejes en Hello Kitty

Vorige week had ik een vergadering en iedereen was gevraagd om wat lekkers mee te nemen. Leuk, als die 'start'-vergaderingen:) Ben dus maar weer aan het bakken geslagen en deze mochten mee.


Dan nog deze Hello Kitty. Ze is gemaakt van marsepein en mag bijna op de verjaardagstaart voor m'n oppaskindje!!! Nog geen idee hoe die er uit gaat zien, maar dat het roze met rood moet worden is duidelijk:)


Bedankt voor je bezoekje!

vrijdag 2 september 2011

Rood,wit en blauw....

...zijn de kleuren van de vlag, maar ook van dit kaartje.
Met dit kaartje doe ik mee met de challenge van het Derwent-blog. Alles mag, als het maar gekleurd is met Derwent, nou, dat past precies in mijn straatje:)
Het papier is van My Minds Eye, American Made en overduidelijk gemaakt voor 'the 4th of July', maar zĆ³ goed bruikbaar voor een stoere jongenskaart!!! Ik heb er ook nog een layout mee gemaakt, maar die komt straks in de nieuwe Scrapdelight Extra!
De afbeelding is (uiteraard) een Magnolia-afdruk!


Bedankt voor je  bezoekje!!