maandag 28 februari 2011

Curious!

Dit is eigenlijk mijn eerste layout van 2011:) Kon em niet eerder laten zien omdat ie voor het Scketchspel van Scrapdelight was! Het werkt als volgt: Je kiest een sketch, maakt een layout en stuurt een foto van de layout door naar de volgende in de rij. Die stuurt haar layout weer verder etc. Erg leuk om te zien hoe ieder er z'n eigen draai aan geeft! Wil je ze allemaal bekijken, kijk dan even hier! In dit geval was ik de eerst die mocht beginnen en ik heb de sketch maar zelf gemaakt:) Ook wel eens leuk om te doen!


Verder ben ik erg druk met állemaal nieuwe CHA-papiertjes!!! Ik kreeg woensdag een doos vol en er zítten toch gave bij!!! Kan wel zeggen dat Basic Grey weer érg goed bezig is! Er zijn al heel wat layouts uit gerold, eerlijk gezegd heb ik nog nooit zoveel in zo'n korte tijd gemaakt:) Maar ja, daar moeten jullie nog even op wachten tot de CHA-editie van de Scrapdelight Extra uit komt!!!

Bedankt voor je bezoekje en tot snel!

vrijdag 25 februari 2011

Vlinders en orchideeën

Alweer de laatste dag van de vakantie! Vandaag was Douwe ook vrij, dus zijn we eerst gaan ontbijten bij de Hema. Da's echt een uitvinding!!!!! Daar zijn we met z'n 4en naar de Orchideeënhoeve gegaan. Dat is bij ons vandaan maar zo'n 15 km, maar we zijn er alleen ooit, lang geleden, in het dinotijdperk, geweest om trouwfoto's te maken:) Aangezien ze er nu ook een vlindervallei hebben dachten we dat de jongens het wel leuk zouden vinden...En ja, dat vonden ze ook! Vooral de koikarpers die overal zwommen....O ja, de vlinders waren ook leuk en zeg, ze hadden zelfs wel leuke bloemetjes.....Maar goed, het blijkt dus dat we niet altijd naar een pretpark hoeven en ook niet altijd weet-ik-hoeveel kilometers te rijden!!Bedankt voor je bezoekje!!

woensdag 23 februari 2011

Jongenskaart

Tja, die maak ik eigenlijk bijna nooit! Volgens mij vinden meisjes het veel leuker om een zelf gemaakt kaartje te krijgen (tenminste, tot een bepaalde leeftijd en dan weer vanáf een bepaalde leeftijd:)). Maar goed, de uitdaging op het Derwentblog was toch echt een jongenskaart, dus hier is ie!Bedankt voor je bezoekje!

maandag 21 februari 2011

Kaartje en een award!

Mijn laatste bijdrage uit de Scrapdelight Extra is dit kaartje. Gemaakt met een super schattig Magnolia stempeltje! Het papier is eveneens van Magnolia. De hartvormige achtergrond heb ik zelf gemaakt, bij gebrek aan zo'n leuke stempel:) Als je precies wilt zien hoe het is gemaakt, kijk dan even op pagina 30 van de Scrapdelight Extra!Van Romy kreeg ik deze award! Voel me zeer vereerd, want ik ben een echte fan van Romy! Ze maakt prachtige, romantische layouts en kaarten, dank je wel meid!!! Het is een award zonder regeltjes enzo en daarom wil ik em geven aan iedereen die em nog niet heeft gehad!Bedankt voor je bezoekje!!!

vrijdag 18 februari 2011

Nog meer uit de SE

Deze layouts stonden ook in de Valentijns SE.

Op deze foto een oom en tante van mij, lang, lang geleden. Nog steeds getrouwd en inmiddels in de 80!
Dan mijn dochter met haar (inmiddels ex) vriendje..........
Voor de het gebruik van materialen kun je hier kijken!

Bedankt voor je bezoekje!

donderdag 17 februari 2011

Gave vondst!!!

Soms loop je in de kringloop tegen een bofferdje aan! Had is gisteren dus:) Je snapt niet dat mensen het weg doen (waarschijnlijk mensen die niet snappen dat mensen het dan ook nog weer kópen). Echt schoonschrift, geschreven met inkt en een kroontjespen! Wauw, zou willen dat ik zo kon schrijven!!! Ik heb nog géén idee wat ik ermee ga doen hoor, waarschijnlijk onder een stopje ofzo. Heb er ook aan gedacht om het te gebruiken bij scrappen, maar eigenlijk vind ik dat toch wel een beetje zonde......
Leuk dat je even langs kwam!!

woensdag 16 februari 2011

Alles is liefde!

Dit mini-album heb ik gemaakt voor de SE. Ik wilde iets maken waarin eigenlijk de veelzijdigheid van de liefde tot z'n recht kwam. Ben dus in m'n fotobestand gedoken en heb foto's gezocht waar de liefde uit spreekt. Vandaar ook de titel:) Het papier is van October Afternoon, Modern Homemaker.
Bedankt voor je bezoekje en ik ben snel terug met nog meer layouts en een kaartje!

dinsdag 15 februari 2011

Scrapdelight Extra 19!!!

Ja hoor, daar is ie weer!!!! De nieuwe Scrapdelight Extra is uit, vol liefde en boy oh boy, hij is zó gaaf!!! Kijk snel hier en laat je inspireren!!
Hier alvast een klein sneakje van 1 van mijn projecten.

maandag 14 februari 2011

Love you THIS much, nog een kaartje en wat lekkers

Op een dag als deze kan ik natuurlijk ook niet achter blijven met een Valentijnskaarjte! Ik heb de sketch gebruikt van Dutch Card Lovers en de kleuren van het Derwentblog, 2 in 1 dus:)
Ook nog een kaartje gemaakt voor een jarig vriendinnetje, met dank aan Martine voor het afdrukje!!!


En dan nog een paar cupcakejes voor hetzelfde vriendinnetje om te trakteren op haar werk:)


Bedankt voor je bezoekje!!!

vrijdag 11 februari 2011

Lang leve mijn Silhouette:)

Kijk, dat ie handig is als je scrapt was me al duidelijk, maar kijk es wat ie nog meer snijdt????Ik heb dus een icingsheet geprobeerd en voila, het werkt!!! Denk niet dat ik het al te vaak moet doen, maar voor zo af en toe kan het best:) Die kleine bloemetjes zijn trouwens geponst uit zo'n sheet, echt multifunctioneel hoor, die scrapspullen:)O, trouwens, met de overgebleven vulling kun je ook héle leuke toeven maken op je cupcakes (en lékker dat dat is)Smakelijk weekend allemaal!!

donderdag 10 februari 2011

Workshop Give Away!!!!

Kijk, dat is nou nog eens een Give Away!!!! Scrapdelight geeft voor zaterdag 12 februari een workshop kado!!! Het is heel simpel om kans te maken, dus ik zou zo zeggen: kijk hier even en doe mee!!!

maandag 7 februari 2011

Maandsketch en een kaart (of hoe je het wilt noemen)

Elke maand staat op het forum van Scrapdelight een leuke maandscketch. De februari-sketch kwam me echt heel goed uit, want ik wilde deze foto's van Klaudia scrappen, maar wist eigenlijk nog niet zo goed hoe. De titel had ik al, alleen de foto's nog niet, dus toen ze weer eens buiten stond te roken heb ik snel foto's gemaakt:) Uiteraard verschenen de foto's ook op haar hyves en daar kreeg ze al een boel commentaar: je maakt toch geen foto's als je staat te roken!!!! Euh, nee, zij ook niet, haar moeder wel LOL Ik hoef denk ik niet te melden dat ik nogal anti ben.....
Het papier is van Collage Press.Verder nog deze kaart, om het eens een naam te geven. Deze heb ik gemaakt voor het blog van Scrapdelight, als inspiratie. Daar kun je ook de link vinden met de tutorial! Het was een hele klus om het te maken, maar wel de moeite waard!!!


Bedankt voor je bezoekje!!!

zaterdag 5 februari 2011

1 jaar...

... en om dat te vieren had haar moeder een taart besteld. Ze is gek op Little People en ik heb een poging gewaagd om het plaatje te 'puzzelen'. Ok, moet nog veel oefenen, maar moeders was tevreden en ik hoop dat ie erg lekker smaakt:)

Bedankt voor je bezoekje en een goed weekend!

donderdag 3 februari 2011

StampArtic en een Hollandse knul

Via via kwam ik op de site van StampArtic terecht. Eigenlijk voor de leuke tutorials, maar ze hebben ook een leuke kaarten challenge. Tja......je snapt het al, die kon ik even niet laten gaan:) Ik heb me enige, hoe zeg je dat, artistieke vrijheid gegeven wat betreft de sketch, kreeg het anders niet voor elkaar (wat eigenlijk betekend dat ik al een rechthoek om de stempel had uitgesneden voor ik in de gaten had dat het een cirkel moest zijn:)).

Dit leuke jochie vond ik op de site van Funky Kits. En het leuke is dat ie ook nog een zusje heeft! Ja, inderdaad, die ligt ook al klaar om gebruikt te worden. Euh, ik heb de indruk dat dit een béétje anders klinkt dan dat ik bedoel.......LOL Nou ja, jullie begrijpen me wel:)
Bedankt voor je bezoekje!