dinsdag 21 juli 2009

Kazan's sketch en fotoframe

Zo, daar was ik eindelijk weer eens:) Na 3 hectische weken zijn onze Poolse meiden weer vertrokken en is de rust weer enigszins weergekeerd. Tijdens die weken heb ik ook bijna niks gescrapt, maar gisteravond heb ik dan toch weer Kazan's sketch gemaakt. De stempel die ik gebruikt heb op deze kaart had ik al een tijdje liggen. Ooit eens gekocht omdat ie zoveel leek op een oud-Hollands tegeltje. Toen ik dan ook de sketch zag wist ik gelijk hoe de kaart ging worden!


Voor de het Scrapdelight-blog heb ik dit fotoframe gemaakt. Ik had het frame gekocht en besloot thuis toch om em wat op te leuken:) Ik ben eerlijk gezegd best blij met het resultaat!



vrijdag 10 juli 2009

Van alles uit de SE

Zo, ik ga maar eens flink wat dingen laten zien:) De nieuwe Scrapdelight Extra is uit, dus nu mag ik mijn 'dingetjes' ook hier showen.

Als eerste deze lente layout. Inmiddels zal het geitje wel van de fles af zijn, maar wat was het een lieverdje!!!!


Dit naambordje heb ik gemaakt voor de dochter van m'n vriendin. Hiervoor heb ik een kleine kaarsentray gebruikt en die wat opgeleukt.


Mijn neef van 20 heeft een lichamelijke en verstandelijke beperking. Omdat hij zo ontzettend krom was gegroeid moest hij geopereerd worden en is er langs zijn ruggegraat een ijzeren staaf gezet om de boel vast te zetten. Hij heeft zich ontzettend goed gehouden (wat het voor mijn zus en zwager dan weer wat makkelijker maakte) en de Kliniclowns kwamen aan zijn bed. Ik vond de foto's heel speciaal en daarom hangen ze nu in deze vorm op zijn kamer.


Uiteraard mag een kaartje in de rij niet ontbreken:) Het cupcakeje zit aan een draadje, zodat het kan draaien.

dinsdag 7 juli 2009

Kazan's sketch #30

Tussen de bedrijven door toch nog even een gaatje gevonden om de sketch van 2sketches4you te maken. Vorige week had ik écht geen tijd, maar vandaag was er even een dagje rust, dus vandaar.......Dit is em geworden.

woensdag 1 juli 2009

Kadootje voor de juf

Afgelopen maandag heeft Lars afscheid genomen van groep 8.......weer eentje naar het voortgezet onderwijs........:( Maar goed, bij een afscheid hoort een kadootje. Nu wilde de juf heel graag het recept van 'arretjescake' hebben, die vond ze zó lekker! Bij het recept heb ik ook maar alle ingrediënten gedaan, dan kan ze het gelijk proberen:)


We hebben dit jaar weer voor 3 weken 2 Poolse meisjes in huis. Het zijn leuke, lieve en drukke meiden, dus ik kom eerlijk gezegd weinig (zeg maar gerust: NIET) aan scrappen toe....Ik ben bang dat ik zelfs de kaartjes van 2s4y niet gemaakt ga krijgen...Ben heel benieuwd of er leven is zonder 2s4y:)